Çatalca Ormanlı Yamaç Paraşütü 2024 Fiyatları

Ormanlı Yamaç Paraşütü Fiyatları 2024

Ormanlı Yamaç Paraşütü, İstanbul’un doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen macera severler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Ormanlı köyünde, deneyimli pilotlar eşliğinde yamaç paraşütü yapabilirsiniz. İşte Ormanlı Yamaç Paraşütü 2024 Fiyatları

Çatalca Yamaç Paraşütü Fiyatları 2024

Ormanlı yamaç paraşütü, İstanbul’un Çatalca ilçesinde bulunan Ormanlı köyünde gerçekleştirilen bir macera sporudur. Ormanlı, Karadeniz kıyısında, Terkos Gölü’nün batısında yer alan ve doğal güzellikleriyle ünlü bir köydür. Ormanlı yamaç paraşütü, bu eşsiz manzarada, gökyüzünde özgürlüğü yaşamak isteyenler için harika bir deneyimdir.

Ormanlı yamaç paraşütü, deneyimli pilotlar eşliğinde, tandem (ikili) uçuş şeklinde yapılır. Uçuş süresi 15-30 dakika arasında değişir. Uçuş sırasında, ormanın, denizin ve gölün muhteşem görüntülerini izleyebilir, adrenalin ve heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Ormanlı yamaç paraşütü fiyatları 2024 yılında, 30 dakikalık uçuş için 1500 Türk lirasıdır. Bu fiyata, uçuş öncesi ve sonrası servis, uçuş ekipmanları, sigorta, video ve fotoğraf kayıtları dahildir. Uçuşunuzu özelleştirmek isterseniz, ekstra süre veya hizmet talep edebilirsiniz. Örneğin, uçuşunuz sırasında evlilik teklifi yapmak, doğum günü kutlamak veya özel bir gününüzü kutlamak isterseniz, bunun için ekstra ücret ödemeniz gerekebilir.

Ormanlı Yamaç Paraşütü Fiyatları 2024

BİLET VE REZERVASYON

Ormanlı yamaç paraşütü için, online bilet satın alabilir veya telefonla rezervasyon yaptırabilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra, hava koşullarına göre uygun bir tarih belirleyebilirsiniz. Uçuşunuzdan önce, eğitmenlerimiz size gerekli bilgileri ve talimatları vereceklerdir. Uçuşunuzdan sonra, video ve fotoğraf kayıtlarınızı alabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Ormanlı yamaç paraşütü, İstanbul’da yapabileceğiniz en heyecan verici aktivitelerden biridir. Bu unutulmaz deneyimi yaşamak için, hemen biletinizi alın ve gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkarın!

Ormanlı yamaç paraşütü fiyatları 2024 ve diğer detaylar için, web sitemizi inceleyebilir veya bize ulaşabilirsiniz. Sizi Ormanlı’da görmekten mutluluk duyarız! 🌞